Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με παιχνίδι την Πέμπτη το βράδυ, ο Ολυμπιακός πάει με μιάμιση προπόνηση στο σημερινό ματς με τη Λαμία και ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Η λογική λέει ότι θα δούμε Σαμασέκου πρώτη φορά στα χαφ, αφού λείπει ο Εμβιλά με μία ίωση. Θα δούμε έναν παίκτη που πήρε χρόνο συμμετοχής και στο Αγρίνιο και περιμένουμε να δούμε περισσότερα από εκείνον», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε να δούμε μήπως πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Φορτούνης, τον οποίο είδαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Αγρίνιο. Στην επίθεση θα έχουμε Μπακαμπού στην κορυφή, αφού ο Ελ Αραμπί έπαιξε αρκετά στη Γερμανία και ο Μίτσελ θα θέλει να τον ξεκουράσει ενόψει Ναντ και Παναθηναϊκού. Τέτοιοι παίκτες χρειάζονται σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Ψάχνουμε να δούμε αν θα είναι στα στόπερ ο Ντόι με τον Σωκράτη ή τον Σισέ. Αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ και αν θα παίξει ο Ιν Μπομ στα χαφ, ενώ ο Αγκιμπού είναι στην αποστολή. Ο Μίτσελ έχει αρκετές επιλογές από τη μέση και μπροστά και θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές του επιλογές για την ενδεκάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube