Stoiximan Super League

Μέσα Μαρσέλο-Παπασταθόπουλος, εκτός Εμβιλά-Ρέτσος στον Ολυμπιακό για Λαμία

Επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού για τους Μαρσέλο και Παπασταθόπουλο ενόψει Λαμίας, με Εμβιλά-Ρέτσο από την άλλη να μένουν εκτός.

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Λαμία την Κυριακή (30/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ υπολογίζει ξανά στους Μαρσέλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος είχε πρόβλημα τραυματισμού. Ο Έλληνας στόπερ διεκδικεί θέση βασικού αντί του Ουσεϊνού Μπα, που έχει παρουσιάσει συμπτώματα κόπωσης.

Εκτός έμειναν οι ασθενείς Γιαν Εμβιλά και Παναγιώτης Ρέτσος, που έχουν ίωση, καθώς και οι Βρσάλικο, Λάιντνερ, Σισέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί-Τζο, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε και Γκάρι Ροντρίγκες (λόγω θλάσης).

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Νικολακόπουλος εκτίμησε πως ο Μίτσελ θα κάνει πολλές αλλαγές, εκτός των Χάμες Ροντρίγκες και Σεντρίκ Μπακαμπού, με Σαμασέκου, Μπουχαλάκη και Κούντε να διεκδικούν θέση στα χαφ.

Αναλυτικά η 23άδα:

Αγκ. Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x