Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το πρώτο ματς του Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη και το πρώτο του Σαμασέκου ως βασικός»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να γυρίσει στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ, και παίζει με τη Λαμία που διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στο φετινό πρωτάθλημα. Το ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να σπάσει τη συγκεκριμένη άμυνα, για να μην αγχωθεί, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση δεν ξέρω πώς μπορεί να τελειώσει το ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Τώρα αλλαγές, όπως πάντα θα γίνουν, αφού έρχεται και ο αγώνας με τη Ναντ. Εκεί θα γίνει το ροτέισον. Σήμερα δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές, επειδή η ομάδα έχει βρει ορισμένες σταθερές. Από την άλλη, υπάρχει κούραση και κάποιοι παίκτες έχουν συμπτώματα ίωσης, όπως ο Εμβιλά και ο Ρέτσος που αποκλείστηκαν. Θα υπάρξουν μίνιμουμ τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Το φρεσκάρισμα είναι μία σημαντική ιστορία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όσο το ντεπόζιτο έχει καύσιμα είναι καλός. Δεν το λέω μόνο για τη Φράιμπουργκ αλλά και για την Καραμπάγκ και έπρεπε να κερδίζει στα πρώτα 60 λεπτά στο Καραϊσκάκη, για να μην πω ότι κάτι ανάλογο έπρεπε να γίνει στο Μπακού. Από την άλλη, αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό είναι η ισορροπία. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Μίτσελ. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αν η ομάδα θέλειο να πετύχει κάτι παραπάνω».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Πασχαλάκης θα είναι πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ενώ αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά ως βασικός με τα «ερυθρόλευκα» ο Σαμασέκου. Από εκεί και πέρα, ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει και διεκδικεί τη θέση του Μπα στο κέντρο της άμυνας, ο Χάμες θα είναι ως δεκάρι και δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στα άκρα της επίθεσης (με εξαίρεση την παρουσία του Άβιλα ως δεξί μπακ).

Ακούστε τι είπε επίσης για τον Μαρσέλο και τις υπόλοιπες αλλαγές στην ενδεκάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x