Stoiximan Super League

Μαυρίας... με υπογραφή

Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα ο Χάρης Μαυρίας. Η Σάντερλαντ ανακοίνωσε το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι κι ακολούθησε λίγο μετά η επισημοποίηση του deal από το «τριφύλλι».

Ήταν γνωστό, πλέον είναι κι επίσημο…

Ο Χάρης Μαυρίας είναι κι επίσημα ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς η Σάντερλαντ ανακοίνωσε το δανεισμό του στους «πράσινους» μέχρι το τέλος της σεζόν.

inner

«Ο 20χρονος άσος επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση των «μαυρόγατων», την οποία σύντομα ακολούθησε κι αυτή του «τριφυλλιού».

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, με την μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015».

inner

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν διατηρεί και οψιόν αγοράς του Μαυρία, που δεσμεύεται μέχρι το 2016 με συμβόλαιο από τη Σάντερλαντ.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα (Sunderland Echo), τον παίκτη διεκδικούσε και η Σέλτικ με τη μορφή δανεισμού, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Ο νεαρός διεθνής, που έκανε ήδη χθες ατομικό πρόγραμμα και από σήμερα μπαίνει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πιθανώς να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x