Γενικά

Ανακοίνωσε Τσιγκρίνσκι η Ντνίπρο

Παίκτης της Ντνίπρο είναι και επίσημα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Δύο επιστροφές στην αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Την απόκτηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανακοίνωσε και επίσημα η Ντνίπρο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Μάλιστα, την Τρίτη (10/2) ο έμπειρος μπακ αναμένεται να μεταβεί στην Τουρκία, όπου οι Ουκρανοί πραγματοποιούν τη χειμερινή τους προετοιμασία. Ωστόσο, φαίνεται πολύ δύσκολο να προλάβει τουλάχιστον την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης.

Από ‘κει και πέρα, η Ντνίπρο μετά τα ΗΑΕ και την Ισπανία, θα συνεχίσει την προετοιμασία της επί τουρκικού εδάφους. Στα ευχάριστα για τον Μίρον Μάρκεβιτς προστέθηκαν οι επιστροφές των Γιάμπα Κανκάβα και Γεβγέν Σαχόφ, οι οποίοι λόγω τραυματισμού είχαν χάσει αρκετό έδαφος το τελευταίο διάστημα.

inner

Τέλος, στην επικείμενη «μάχη» με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο επιθετικός των Ουκρανών, Γεβέν Σελέζνιοφ: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για τα πλεονεκτήματα ή τις αδυναμίες του αντιπάλου μας, αυτά θα τα πούμε με το προπονητικό σταφ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι η πολύ θερμή υποστήριξη των οπαδών της. Εμείς, δυστυχώς δεν περιμένουμε πολύ κόσμο στο εντός έδρας ματς, γιατί θα γίνει στο γήπεδο. Αλλά, παρ’ όλα αυτά εμείς θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν βοηθάει την Ντνίπρο το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στα τοπ της Ευρώπης: «Δεν θα το έλεγα αυτό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ακόμα και η ΑΕΚ, που ακούγονται συχνά. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος ο αντίπαλός μας έχει κατακτήσει τα 16 από τα 18 τελευταία πρωταθλήματα στη χώρα του και αυτό δείχνει τη δυναμική του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x