Κύπρος

Ανακοινώθηκε ο Ντε Βινσέντι

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του οριστικά ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο κυπριακός σύλλογος τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι έπειτα από «σκληρές» διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού κατάφεραν να κλείσουν το deal και να κρατήσουν τον παίκτη στην Λευκωσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν διακαής πόθος του Γιώργου Δώνη που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις περσινές του επιδόσεις στην ομάδα όπου αγωνίστηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος θα ταξιδέψει αύριο για την Κύπρο, ενώ το συμβόλαιό του θα είναι τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού Πειραιώς για αγορά του ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti. Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι τριετούς διάρκειας.

Ο ΑΠΟΕΛ προχωρά στην αγορά του ποδοσφαιριστή αφού πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν τεθεί για να αποτελέσει η απόκτηση του, επένδυση για την εταιρεία. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ποιότητας, σε πολύ καλή ηλικία (15/02/89 25 χρ.) και με μεγάλη προοπτική σε αξία μεταπώλησης.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο με πρωινή πτήση από την Αθήνα με προορισμό το προπονητικό κέντρο “Mistral Hotel Sport” και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x