Europa League

Αναστασιάδης: «Έτσι ήθελε η Παναγιά»

Πικρία για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ισοφαρίστηκε τελικά από την Φιορεντίνα έμεινε στον Άγγελο Αναστασιάδη. «Έτσι ήθελε η Παναγιά, όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο μένει πικρία», είπε μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη και ατομικά και στον άξονα, τα οποία ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα τρέξαμε και βάλαμε ένα γκολ, το οποίο δεν ξέρω αν είναι οφσάιντ, αλλά εγώ δεν στέκομαι σε αυτά. Το άσχημο είναι ότι κάναμε πάλι απανωτά λάθη, που απαγορεύονται σε μία επαγγελματική ομάδα. Έτσι ήθελε η Παναγιά, όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο μένει πικρία».

Για την μάχη της πρόκρισης: «Μας κρατάει ζωντανούς αυτό το αποτέλεσμα. Η Φιορεντίνα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, σήμερα φάνηκε ότι μπορούσαμε να την κοντράρουμε πάρα τα προβλήματα μας. Το αβαντάζ που είχαμε πιστεύω ότι χάθηκε στην Τούμπα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ αυτός είναι, έτσι πρέπει να λειτουργεί το σημερινό παιχνίδι τελείωσε και έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή για να κρατηθούμε στην κορυφή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x