Stoiximan Super League

Σε τροχιά πρόκρισης και… ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το ματς με την Φιορεντίνα, αλλά κέρδισε από αυτό, καθώς παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και τονώθηκε ψυχολογικά, ενόψει Παναθηναϊκού.

Το μόνο που δεν κέρδισε από το ματς με τη Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ είναι οι τρεις πόντοι. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έφυγε από το «Αρτέμιο Φράνκι» μόνο με τον έναν πόντο, ενώ λίγο έλειψε να πάρει και το… «τρίποντο».

Με αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς έφθασε τους τέσσερις πόντους, ενώ οι «βιόλα» έχουν δέκα και η Γκινγκάμπ επτά. Όμως, αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε την ήδη καλή ψυχολογία του «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς αντιστάθηκε σε μια δύσκολη έδρα. Πλέον, υπάρχει μπροστά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο τεστ, καθώς η ομάδα θα πρέπει να δείξει τις δυνατότητες τις, την ώρα που έχει αποκτήσει τη μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της, όντας στην κορυφή.

Βεβαίως ο ΠΑΟΚ θα έχει απουσίες στο προσεχές ματς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ελπίδες για τον Ρόμπερτ Μακ, καθώς έπαθε θλάση στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, όπου αντικαταστάθηκε. Υπάρχουν ελπίδες για τον Ρατς, που ρίσκαρε, παίζοντας με τους Κρητικούς και έγινε αλλαγή στο 33’ νιώθοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η Παρασκευή είναι καθοριστική ημέρα για τον ρουμάνο μπακ, που συνολικά είναι ο πιο σταθερός -σε απόδοση- παίκτης της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x