Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως ρίσκαραν στο σερβίς και στην επίθεση και οδηγήθηκαν σε λάθη, έχει παράπονα από την κόντρα επίθεση, θεωρεί πως δεν είχαν άγχος και τόνισε πως θα παλέψουν και κάντρα στην Ιταλία την Παρασκευή.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε, υπήρχε η διάθεση, η αγωνιστικότητα όχι, όμως, και το αποτέλεσμα. Συζητώντας για αγωνιστικά χαρακτηριστικά, δικαίως χάσαμε με 3-0 από μια ανώτερη ομάδα. Τα περισσότερα λάθη που κάναμε κι, ειδικά στο πρώτο σετ, δικαιολογούνται, γιατί έπρεπε να πάρουμε κάποια ρίσκα στο σερβίς και στην επίθεση.

Τόσο στο πρώτο, όσο και στα άλλα δύο που οι Βούλγαροι πήραν μια διαφορά, παλέψαμε πραγματικά. Αυτό που δεν κάναμε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ ήταν η κόντρα επίθεση όπου αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε. Κι εκεί είναι η διαφορά μας, στη δύναμη.

Άγχος δεν θεωρώ ότι είχαμε κι εγώ δεν το διέκρινα... Αντίθετα, διέκρινα επιθυμία και θέληση να παλέψουμε. Κι αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα κάνουμε ότι κάναμε και σήμερα. Θα μπούμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις… Κι αυτό θα κάνουμε κάθε μέρα…

Αυτό μπορούμε κι αυτό θα κάνουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές είναι οι δυνατότητές μας. Το είδατε, όμως, κι εσείς σήμερα τι διαφορά δύναμης αντιμετωπίζουμε. Αυτό που προσπαθήσαμε και κάναμε στο παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερά μας… Κι αυτή είναι η διαφορά μας με τις ομάδες του υψηλού επιπέδου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube