Ελλάδα

Άνοιξε η… πόρτα στον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ!

Άρχιζαν οι ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό! Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σήμερα από τα λόγια οι «πράσινοι» πέρασαν στα… έργα! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν την Πέμπτη (12/6) τη λύση της συνεργασίας τους με τους Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ, κάνοντας χρήση του δικαιώματος «option out» που διατηρούσαν στα συμβόλαιά τους. Σύντομα αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο Τζέιμς Γκιστ.

Έτσι, με την εξέλιξη αυτή ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα ξεκινήσει από το μηδέν το «χτίσιμο» του ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού, αφού οι μόνοι σίγουροι τη δεδομένη στιγμή είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Νίκος Παππάς, Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά και οι νεαροί Διαμαντάκος και Χαραλαμπόπουλος, που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x