Γιώργος Μαζιάς

Από την Ισπανία με αγάπη...

O Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για ότι συμβάινει στην Ισπανία.

Αντί ενός απλού άρθρου, ας ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει στην Ισπανία, που τόσο μας αρέσει να αγαπάμε, αλλά και να μισούμε σε όλα τα επίπεδα.

Μικρές ειδήσεις με μεγάλες προεκτάσεις. Εχουμε και λέμε:

Σε έρευνα της El Mundo το 90% των Ισπανών πολιτών δεν εμπιστεύεται τους πολιτικούς της χώρας. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Ο Βαλβέρδε φεύγει από τη Βαλένθια όπου δεν υπάρχει ανθρωπος να μιλήσει και να συννενοηθεί και ετοιμάζεται να γυρίσει στην αγαπημένη του Μπιλμπάο.

Ο Μανουέλ Πελεγρίνι αποχωρεί από τη Μάλαγα που και λεφτά άλλα δεν έχει και δεν θα παίξει Ευρώπη αφού είναι τιμωρημένη απο την ΟΥΕΦΑ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ξέρετε, την 1η Ιουλίου παρουσιάζεται από την Τσέλσι, όπου θέλει να πάρει μαζί του τον Τσάμπι Αλόνσο από τη Ρεάλ. Σιγά μην του τον δώσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Ινίγο Μαρτίνεθ της Σοσιεδάδ, με ρήτρα 30 εκατ. ευρώ, είναι πιθανότερο να πάει στη Ρεάλ από ότι στη Μπάρτσα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ έχει κλείσει και τον Αντσελότι και τον Βεράτι από την Παρί ΣΖ, αλλά ο κόσμος της προτιμά για τον πάγκο τον Κλοπ και μετά τον Χαίνκες πριν τον Ιταλό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πιθανότερος προορισμός του Ανχελ Ντι Μαρία που φευγει απο τη Ρεάλ.


Σεσκ Φάμπρεγας, Αλέξις Σαντσες, Βίγια και Ντάνι Αλβες είναι οι "σημαδεμένοι" της Μπάρτσα για την κακή πορεία στην Ευρώπη. Από Ιούλιου δύσκολα θα είναι όλοι τους και πάλι στο "Καμπ Νόου".

Η Ρεάλ βγάζει τη μισή ομάδα στο σφυρί και για να πληρώσει το μάρμαρο για την αποτυχία σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και να για να μειώσει τα χρέη της. Μόνο 11 είναι οι λεγόμενοι αδιαπραγμάτευτοι για τη διοίκησή της. Και του χρόνου στο "Μπερναμπέου" θα είναι οι Κασίγιας, Ντιέγο Λόπεθ, Μαρσέλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Μόντριτς, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε ότι ο διαδοχός του, Σάντρο Ροσέλ δεν ήθελε τον Πεπ Γουαρδιόλα στην ομάδα. Μάλιστα είπε ότι αυτός και οι φίλοι της στη Μπάρτσα αποκαλούσαν ειρωνικά τον πρώην τεχνικό της πρωταθλήτριας Ισπανίας... Δαλαϊ Λάμα!

Από το κάτω ράφι θα ψωνίσει η Βαλένθια. Με μαύρη τρύπα στα ταμεία της κινείται για να κλείσει αντί 400.000 ευρώ τον
Μίτσελ από τη Λεβάντε και τον Σέρβο στόπερ Στέφαν Μίτροβιτς από τη βέλγικη Κορτραϊκ αντί 1 εκατ. ευρώ!

Ο Γιόσι Μπεναγιούν φεύγει από την Τσέλσι και λέει πως θα πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Χλωμό. Μάλλον προς Ρωσία ή τις ΗΠΑ τον έχουν οι δικοί του πιθανότερο να καταλήξει.

Με το καλημέρα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς μπορεί να έχουμε κόντρα Γουαρδιόλα-Μουρίνιο! Πως; Στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, αν Μπάγερν και τσέλσι (εκεί θα εργάζονται αντίστοιχα οι δυο τους) κατακτήσουν Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεπουλάει η Σεβίλλη: Χεσούς Νάβας, Αλβαρο Νεγρέδο και ο Αργεντίνος Φάτσιο αποχωρούν τον Ιουλιο. και στην ομάδα της Ανδαλουσίας τα ταμεία είναι άδεια...

Η Μπάρτσα θέλει τον Χούμελς της Ντόρτμουντ για την άμυνά της. Αν τον πάρει, ανοίγει τρύπα στην άμυνα της Μπορούσια που βλέπει και τον Σούμποτιτς κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι. Ποιον θα κυνηγήσουν οι Γερμανοί; Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έστω κι αν ο Ελληνας αμυντικός έχει κατ' αρχήν συμφωνία με τη Λεβερκούζεν.

Ομάδα ψαχνει ο Χοσέ Λουίς Καλδερόν που είναι free agent και αποχωρεί από τους Ντιτροϊτ Πίστονς. Ηδη η Ρεάλ του είπε να γυρίσει Ισπανία, αλλά αυτός δύσκολα θα αφήσει το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x