F1

Απολογήθηκε για τη… μεταγραφή

Συγγνώμη από τους οπαδούς του Πολ Ντι Ρέστα ζήτησε το αφεντικό της Force India, Βιτζάι Μάγια για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του Σέρχιο Πέρες στην Force India κάνει δύσκολη τη ζωή του Πολ ντι Ρέστα, ο οποίος θα πρέπει να βρει νέα στέγη για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1.

Με τις περισσότερες μεγάλες ομάδες να έχουν ήδη κλείσει το ρόστερ τους ο Βρετανός πιλότος δεν έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2014, τουλάχιστον σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το αφεντικό της Force India, Βιτζάι Μάγια, απολογήθηκε για την μεταγραφή του Σέρχιο Πέρες, τονίζοντας πως η ομάδα είχε ανάγκη για μια αλλαγή.

«Δεν πήγε τίποτα στραβά με τον Πολ. Είναι καλός πιλότος και καλός φίλος μου και θα συνεχίσει να είναι, αλλά όλες οι ομάδες χρειάζονται να προχωρήσουν. Δώσαμε ευκαιρία και όχι μόνο έναν χρόνο. Αν οι Βρετανοί φίλοι του είναι απογοητευμένοι ζητώ συγγνώμη. Όλοι στην ομάδα είχαμε την πεποίθηση ότι την επόμενη σεζόν με νέους κανονισμούς, νέο μονοθέσιο θα ήταν σωστό να είχαμε και νέο πιλότο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x