Μαχητικά Αθλήματα

Ατζέντης Λοματσένκο: «Είχε πρόβλημα στον ώμο. Εάν τολμούν παίζουμε και πάλι»

Στην αποκάλυψη πως ο Βασίλι Λοματσένκο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τον εγχειρισμένο του ώμο προχώρησε ο μανατζέρ του.

Στην αποκάλυψη πως ο Βασίλι Λοματσένκο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τον εγχειρισμένο του ώμο προχώρησε ο μανατζέρ του.

Ο Εγκις Κλιμας υποστήριξε πως στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του στις ΗΠΑ ο Λόμα τους ενημέρωσε πριν το ταξίδι από την Ουκρανία είχε νιώσει πόνους στον ώμο.

Επισκέφθηκε τον γιατρό που του είχε κάνει την επέμβαση προ ενός έτους και του επεσήμανε δεν συντρέχει λόγος για να κάνει νέα επέμβαση αλλά του υπογράμμισε ότι θα πρέπει να μην φορτσάρει στις προπονήσεις. Μάλιστα, περίπου έξι εβδομάδες πριν τον αγώνα του έγινε μια θεραπευτική ένεση με τον ιατρό να του τονίζει ότι θα πρέπει να χαμηλώσει ένταση. Επεσήμανε μάλιστα, ότι του τέθηκε ζήτημα να αιτηθεί ακύρωση του αγώνα κάτι που όμως ο Λοματσένκο, αρνήθηκε καθώς δεν ήθελε να ειπωθεί από κανέναν ότι αποφεύγει τον αγώνα, τονίζοντας μάλιστα, ότι εάν το κάνει αυτό θα ανακοινώσει αυτόματα και την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Χάσαμε τουλάχιστον μια εβδομάδα προπονήσεων και άλλη μια σπάρινγκ» έκανε γνωστό ο Κλίμας, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί ενδεχομένως νέα επέμβαση, και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η πλευρά του Λοματσένκο θέλει να γίνει και δεύτερος αγώνας πετώντας και το γάντι στην ομαδα του Τεόφιμο Λόπες.

«Εάν είναι πιθανό θα θέλαμε να έχουμε ένα ριμάτς. Εάν είναι τόσο σκληροί, θέλουν να μπουμε και πάλι στο ρινγκ και να παίξουμε;», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x