Γενικά

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της μοναδικής έκθεσης «Αυτοκίνηση - Electromobility 2023»

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτέμβριου, που άνοιξαν οι πύλες της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023», που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), φάνηκε η έντονη δυναμική της φετινής εκδήλωσης.

Την Παρασκευή 22 Σεπτέμβριου ημέρα του Τύπου (press day), η λαμπρή γιορτή για το αυτοκίνητο προσέλκυσε την πλειοψηφία των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, των εισαγωγέων αυτοκίνητων, των μελών του επίσημου δικτύου των αντιπροσωπειών και των επίσημων προσκεκλημένων που απόλαυσαν τα νέα μοντέλα και ενημερωθήκαν για τις νέες τεχνολογίες.

Τα εγκαίνια της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023», πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Χρήστος Σταικούρας.

Αυτοκίνηση - Electromobility: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε οδηγού. Παράλληλα, τα νέα SUV, αποτελούν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

Από την έκθεση δε λείπουν και τα sport μοντέλα που κλέβουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας.

Τα δωρεάν test drives προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x