F1

Βασέρ: «Ο Σουμάχερ μπορεί να τεστάρει φέτος μονοθέσιο της Φόρμουλα 1»

Εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Μικ Σουμάχερ δείχνει ο τεχνικός διευθυντής της Alfa Romeo Έρικ Βασέρ, τονίζοντας πως ο νεαρός Γερμανός μπορεί να δοκιμάσει ακόμα και φέτος το μονοθέσιο της ομάδας.

Την πεποίθηση του πως ο Μικ Σουμάχερ μπορεί να δοκιμάσει το μονοθέσιο της Alfa Romeo στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ελβετικής ομάδας, Έρικ Βασέρ. Ο Σουμάχερ συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Formula 2 με την Prema Racing και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 79 βαθμούς, παραμένοντας ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Από την πλευρά του ο Βασέρ τόνισε πως ο 21χρονος συγκεντρώνει πιθανότητες να δοκιμάσει το φετινό μονοθέσιο της ομάδας, όμως θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία του πρωταθλήματος στην Formula 2.

«Πιστεύω πως θα έχει την ευκαιρία να μπει φέτος και να τεστάρει ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, πριν το τέλος της χρονιάς. Θα δούμε, μένουν ακόμα έξι αγώνες στο πρωτάθλημα του και παραμένει διεκδικητής του τίτλου», δήλωσε ο Βασέρ.

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x