Επίσημη μορφή πήρε η αλλαγή του φορμάτ στο Basketball Champions League!
Όπως αποκάλυψε το sportfm.gr, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής είχαν εκπονήσει ένα σχέδιο για διεξαγωγή της φάσης των «16» με 4 ομίλους των 4 ομάδων, κάτι που εγκρίθηκε και θα ξεκινήσει από τις 2-3 Μαρτίου.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η διοργάνωση του Final 8 για την ανάδειξη του τελικού νικητή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου.
Έτσι, στην περίπτωση που η ΑΕΚ και το Περιστέρι προκριθούν στην επόμενη φάση, θα δώσουν 6 ματς (3 εντός-3 εκτός) για τους «16».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.?? Following the latest developments of the COVID-19 pandemic, the #BasketballCL Board has approved a change of format for the 2020-21 Play-Offs and Finals!
— Basketball Champions League (@BasketballCL) December 3, 2020