BCL

Εντυπωσιακό βίντεο από την τοποθέτηση του glass floor στην «Stark Arena» για το Final 4 του BCL!

Το BCL δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες που γίνονται στην «Stark Arena» και την τοποθέτηση του γυάλινου παρκέ που θα κοσμεί το φετινό Final 4 της διοργάνωσης.

Λίγα μόνο 24ωρα απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή του φετινού Basketball Champions League και τη διεξαγωγή του Final 4 της διοργάνωσης στo Βελιγράδι, εκεί όπου το Περιστέρι bwin θα κυνηγήσει το θαύμα και την κατάκτηση του πρώτου του ευρωπαϊκού τροπαίου!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες του Final 4 και της «Stark Arena», η οποία και θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια των ημιτελικών, αλλά και εκείνο του μεγάλου τελικού το τριήμερο 26-28 Απριλίου.

Μάλιστα, θα υπάρξει και μια πρωτοτυπία σε επίπεδο BCL, αφού για πρώτη φορά στον θεσμό θα χρησιμοποιηθεί glass floor, δηλαδή γυάλινο παρκέ, το οποίο και θα αλλάζει χρώματα, σχήματα και εφέ κατά τη διάρκεια των αγώνων, των τάιμ άουτς κλπ.

Μέσω των social media, η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την τοποθέτηση και τις πρόβες του ειδικού αυτού παρκέ, το οποίο αναμένεται να προσδώσει άλλη αίγλη και ομορφιά στο Final 4!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x