BCL

ΜVP Δεκεμβρίου στο Champions League ο Τι Τζέι Σορτς

Ο Τι Τζέι Σορτς ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Δεκεμβρίου για το Champions League, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις που βοήθησαν τη Βόννη να προκριθεί ως πρώτη.

Ο Τι Τζέι Σορτς της Βόννης ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Δεκέμβριο στο BCL. O βραχύσωμος γκαρντ της Βόννης, η οποία βρισκόταν στον όμιλο της ΑΕΚ, ήταν ο τελευταίος MVP για το 2022.

Μέσα στον Δεκέμβρη ο Σορτς οδήγησε τη γερμανική ομάδα σε ρεκόρ 2-0 έχοντας απέναντι στην Καρσίγιακα 26 πόντους, 9 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα στο 89-80 της ομάδας του με το οποίο «κλείδωσε» την πρώτη θέση του ομίλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε άλλους 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ στη γερμανική νίκη στην Ιταλία, απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια. Συνολικά στη διοργάνωση μετράει 24.2 πόντους, 6.7 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 56.7% εντός παιδιάς, 52.4% στο τρίποντο και 77.4% στις βολές.

Θυμίζουμε ότι MVP τον Οκτώβριο είχε ανακηρυχθεί ο Τζο Ράγκλαντ της Χάποελ Χολόν, ενώ τον Νοέμβριο ο Μάρκους Φόστερ της Ρίτας Βίλνιους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x