BCL

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα playoffs του BCL!

H AEK μετά την ήττα από τη Μάλαγα τερμάτισε οριστικά στη δεύτερη θέση του ομίλου της, κάτι που σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει μία από τις τρεις πρώτες των υπόλοιπων. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους.

Παρά τη μεγάλη της προσπάθεια, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, γνωρίζοντας την ήττα στα Λιόσια με σκορ 75-65 και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της για το BCL.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ένωση έχασε οριστικά το πλεονέκτημα έδρας για τη φάση των playoffs, κάτι που σημαίνει πως θα παίξει τη σειρά best of 3 με μόλις ένα ματς στην έδρα της και θα χρειαστεί σίγουρα τουλάχιστον ένα «διπλό» για να προκριθεί στο Final Four.

Πλέον, η ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει τους πιθανούς της αντιπάλους για τη φάση των «8». Αυτοί είναι η περσινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, Τενερίφη, η Βόννη, από την οποία η Ένωση ηττήθηκε δύο φορές στη φάση των ομίλων αλλά και ο νικητής του αυριανού (22/3) παιχνιδιού μεταξύ Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Στρασμπούρ! Η κλήρωση των playoffs θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (24/3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x