BCL

«Άλωσε» το Βίλνιους η Μπνέι Ερτζελία, τέταρτη νίκη για Μπιλμπάο

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Μπνέι Ερτζελία νίκησε 101-90 τη Ρίτας στο Βίλνιους για την πέμπτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του BCL και δημιούργησε χαμό για το ποιος θα αγωνιστεί στα play in.

Η Μπνέι Ερτζελία «άλωσε» 101-90 το Βίλνιους κόντρα στη Ρίτας για την πέμπτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του BCL και έφερε τις τρεις ομάδες, πλην της ήδη πρώτης Τενερίφης, στο 2-3, οπότε την έκτη και τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι εκ των Ισραηλινών, Λιθουανών και Περιστερίου θα πάρουν τις άλλες δύο προνομιούχες θέσεις του γκρουπ και θα αγωνιστούν στα play in για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Για τους φιλοξενούμενους, «οργίασε»» ο Κεμπ με 33 πόντους, έχοντας τη συμπαράσταση των Μπαμπ, Τόμπσον με 16, Κοέν με 15 και Χούκερ με 12 πόντους. Για τους Λιθουανούς, ξεχώρισαν οι Φλάισερ με 25, Φρίντρικσον με 22 και Ματσιούλις με 11 πόντους.

Διέλυσε την Κολεϊλιλέρ 92-60 στην Τουρκία η Μπιλμπάο και έφτασε στο 4-1 στον τέταρτο όμιλο, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο 2-3.

Για τους Βάσκους, ξεχώρισαν οι Σουλεϊμάνοβιτς με 16, Ουάιτι με 13 και Κάιζερ με 11 πόντους. Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Σμιθ με 13 και Αρσλάν με 12 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x