BCL

Δέδας: «Μας έδιναν φάουλ, που δεν τα έδιναν στους αντιπάλους»

Έξαλλος με τους διαιτητές ήταν ο Στέφανος Δέδας, μετά την ήττα της Χάποελ Χολόν από την Μπούργος, στον προημιτελικό του Final 8 του Basketball Champions League.

«Πυρ και μανία» με τις αποφάσεις των διαιτητών, ήταν ο Στέφανος Δέδας, μετά την ήττα-αποκλεισμό της Χάποελ Χολόν από την Μπούργος, στα προημιτελικά του Final 8 του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε λόγο για άνιση μεταχείριση από τους τρεις ρέφερι, τονίζοντας πως η αποβολή του ήταν εντελώς άδικη. Μάλιστα, στο τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση η ομάδα του Ισραήλ, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην Μπούργος. Ήμασταν στο παιχνίδι για 25 λεπτά, εκτελούσαμε το πλάνο μας και πηγαίναμε καλά στην επίθεση. Αλλά, στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε προβλήματα με τα φάουλ. Οι διαιτητές μας σφύριζαν φάουλ, που δεν τα έδιναν στον αντίπαλο. Ο κύριος Κοσλόφκι (σ.σ. εκ των διαιτητών) που έδωσε δύο τεχνικές ποινές σε 10’’ χωρίς λόγο. Η Μπούργος έπαιξε καλά, αλλά οι διαιτητές δεν ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή μου», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Δέδας και πρόσθεσε:

«Στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα το θυμάται. Θα πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στην εγχώρια λίγκα. Κάναμε καλή δουλειά στο Basketball Champions League φέτος, καθώς ήμασταν από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και ελπίζω να έχουμε ανάλογη πορεία και του χρόνου. Αλλά, θα πρέπει να πρώτα να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε του χρόνου, ώστε να αποφασίσουμε πόσο δυνατοί θα γίνουμε. Πάντως, είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία που είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x