BCL

Καντζούρης: «Δεν μπορώ να το χαρώ λόγω του τραυματισμού του Στρέλνιεκς»

Ο Ηλίας Καντζούρης είχε… μισή χαρά για την πρόκριση της ΑΕΚ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς.

Περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες του δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης μετά τη νίκη με 92-78 επί της Γαλατάσαραϊ, που έφερε την ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL. Πάντως παραδέχτηκε πως ο τραυματισμός του Γιάνις Στρέλνιεκς στον αχίλλειο, που φαίνεται σοβαρός, του μετρίασε τη χαρά.

«Πιστεύω πως πετύχαμε κάτι πραγματικά σπουδαίο, δεδομένων των συνθηκών και όσων περάσαμε από την αρχή της σεζόν. Νιώθω ότι κανένας δεν πίστευε σε μας από την… κλήρωση. Περάσαμε όμως από δύο πολύ δύσκολα γκρουπ απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους με μεγαλύτερα μπάτζετ. Αντιμετωπίσαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά μείναμε ζωντανοί λόγω του χαρακτήρα των παικτών», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε:

«Είμαι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το χαρώ όσο θα ήθελα λόγω του τραυματισμού του Στρέλνιεκς, που φαίνεται αρκετά σοβαρός, αλλά και του Γουίλιαμς που μοιάζει λιγότερο σοβαρός. Θα δούμε την κατάστασή τους, αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως με όσους παίκτες έχουμε διαθέσιμους θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως είναι μεγάλο επίτευγμα η πρόκριση, συγχαρητήρια στην ομάδα, τον οργανισμό, πάνω από όλα τους παίκτες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σήμερα ένιωθες ότι θα λιώσει τον αντίπαλο».

Ο Μπρίντον Λεμάρ από πλευράς των παικτών είπε: «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για το πώς αγωνιστήκανε. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Ανδρέας Πιστιόλης, είπε με τη σειρά του: «Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ, ήταν καλύτερη από μας. Στο τέλος μάς έλειψε η ενέργεια, είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος είχε περισσότερες δυνάμεις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x