BCL

Καντζούρης: «Περήφανος για τους παίκτες μου που πάλεψαν σκληρά, μας κόστισαν οι λεπτομέρειες»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στα Ιεροσόλυμα εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τη Χάποελ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ, γνωρίζοντας το βράδυ της Τρίτης (04/04) την ήττα με σκορ 64-55 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Game 1 της σειράς για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Παρά την ήττα, ο προπονητής της «Ένωσης», Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε πως νιώθει περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως εκείνο που κόστισε στους «κιτρινόμαυρους» ήταν κάποιες λεπτομέρειες που έγειραν το ματς υπέρ των γηπεδούχων.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Για το παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επαφή. Χάσαμε το μομέντουμ μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά. Η Χάποελ σκόραρε κάποια εύκολα καλάθια. Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά ως το τέλος σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Μας κόστισαν οι λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μειώσουμε. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε να ανακτήσουμε ενέργεια. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να επιστρέψουμε τη σειρά στο Ισραήλ.

Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά σε γενικές γραμμές. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Η Χάποελ έχει εξαιρετικούς παίκτες δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις. Αν το κάνεις αυτό σε τιμωρούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x