BCL

Καντζούρης: «Συγχαρητήρια στη Βόννη, είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Ο Ηλίας Καντζούρης μετά την οδυνηρή ήττα της ΑΕΚ στη Βόννη στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του σε σημεία του παιχνιδιού, αλλά και στο κακό τρίτο δεκάλεπτο που πλήγωσε την «Ένωση».

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Γερμανία, ηττήθηκε από τη Βόννη με σκορ 80-72 και έμπλεξε όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Μετά το ματς, ο τεχνικός του «δικεφάλου», Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας των παικτών του, που έφεραν τελικά την κατάρρευση και την ήττα στη Βόννη.

«Συγχαρητήρια στη Βόννη άξιζε τη νίκη. Χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο που παίξαμε θετικά. Κάναμε κάποια λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης. Στην έναρξη της τρίτης περιόδου είχαμε κακή εκτέλεση στην επίθεση και αυτό μας κόστισε. Σε γενική εικόνα δεν ήμασταν σε θέση να ματσάρουμε την ενέργεια της Βόννης. Πήραν περισσότερα ριμπάουντ και είχαν περισσότερες κατοχές. Αυτό λέει πολλά. Τώρα έχουμε έναν δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x