BCL

Ξανθόπουλος: «Να μην επιτρέψουμε στη Ρίτας να τρέξει»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει το Περιστέρι bwin στο παιχνίδι με τη Ρίτας Βίλνιους, στο πρώτο ματς για τα play-ins του Basketball Champions League.

Τα χαρακτηριστικά που περιμένει να έχει στο ματς του Περιστερίου bwin απέναντι στη Ρίτας Βίλνιους ανέφερε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου ματς για τα play-ins του Basketball Champions league.

Οι Περιστεριώτες θα αναμετρηθούν αύριο (Τετάρτη 3/1 - 19:30) με τους Λιθουανούς, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με το... δεξί τη νέα χρονιά, με τον έμπειρο πλέι μέικερ να τονίζει τη σημασία που έχουν τα ριμπάουντ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να μην επιτρέψουμε στη Ρίτας Βίλνιους να τρέξει και να πάει το παιχνίδι στο δικό της ρυθμό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως γνωρίζουμε είναι πρώτοι στα επιθετικά ριμπάουντ στο Basketball Champions League, οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να πηγαίνουμε πρώτοι στα ριμπάουντ. Να βάλουμε τα κορμιά μας, έτσι ώστε να έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x