BCL

Έχασε ξανά από την ανώτερη Τρεβίζο και αποκλείστηκε το Λαύριο

Δεν τα κατάφερε ούτε στο ΣΕΦ κόντρα στην Τρεβίζο το Λαύριο, ηττήθηκε με 78-90 και αποκλείστηκε ένα βήμα πριν από τη «φάση των 16» του Basketball Champions League.

Την ήττα με 90-78 γνώρισε το Λαύριο από την Τρεβίζο στο ΣΕΦ, γνωρίζοντας παράλληλα και τον αποκλεισμό από τη «φάση των 16» του Basketball Champions League. Ανώτεροι οι Ιταλοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, τιμωρούσαν κάθε αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και πανηγύρισαν τη νίκη, έχοντας ως κορυφαίους τους Ίμπρο (19π, 9 ριμπ.), Τζόουνς( 12π, 11 ριμπ.), Ντίμσα (18π) και Ράσελ (18π, 5 ας.). Για το Λαύριο ξεχώρισαν οι Μουράτος (18π), Γερομηχαλός (18π.) και Σάντερς (13π).




Το ματς

«Χέρι-χέρι» πήγαιναν στο σκορ οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με το Λαύριο να παίρνει το προβάδισμα με 10-5 στο 5’ με σουτ του Μουράτου από μέση απόσταση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 10-10 με τρίποντο του Ντίμσα στο 7’ και στη συνέχεια «πάτησαν το πόδι στο γκάζι», φτιάχνοντας ένα σερί 12-4 χάρη στις σωστές τους επιλογές στην επίθεση, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 8 πόντους διαφορά (14-22) και έχοντας ως κορυφαίους τους Τζόουνς (8π) και Ίμπρο (6π με 2/3 τρίποντα).

Το Λαύριο αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο και δημιουργώντας δικό του σερί 9-2 μείωσε στον πόντο 23-24, με ένα καλάθι και φάουλ του, κορυφαίου μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, Γερομηχαλού. Δέχθηκε μόλις δύο πόντους σε τεσσεράμισι λεπτά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο στη συνέχεια έμεινε για σχεδόν τρία λεπτά χωρίς να πετύχει καλάθι, δίνοντας στην Τρεβίζο το δικαίωμα να φτιάξει εκ νέου διαφορά και εν τέλει να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 32-39, με «μπροστάρη» τον Άαρον Τζόουνς (10π, 7ριμπ.).

Με τον Σάντερς να πετυχαίνει 11 πόντους στην τρίτη περίοδο το Λαύριο μάζεψε την διαφορά και λίγο πριν τη λήξη της είχε την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις μετά από ένα καλάθι και φάουλ του Μουράτου, ο οποίος όμως αστόχησε στην βολή, με την Τρεβίζο να βρίσκει εύστοχο τρίποντο του Ντίμσα στη λήξη και με το χρονόμετρο να δείχνει 4.3 δευτερόλεπτα, παίρνοντας προβάδισμα 7 πόντων (55-62) και ψυχολογία.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και στην τελευταία περίοδο, τιμωρούσαν κάθε λάθος στην άμυνα του Λαυρίου, ανέβασαν και πάλι τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα με ακόμα ένα τρίποντο του Ντίμσα στο 34’ και δεν ξανακοίταξαν πίσω, με τους παίκτες του Σερέλη να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να πλησιάσουν, χάνοντας τελικά το παιχνίδι με 78-90 και μένοντας έτσι εκτός της «φάσης των 16» του Basketball Champions League.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 32-39, 55-62, 78-90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x