BCL

Λυκογιάννης: «Δώσαμε τα πάντα σε όλο το ματς, γελοία η διαιτησία»

Στην αξιέπαινη προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα από τη Μάλαγα για την πέμπτη αγωνιστική του BCL.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε σωστά τη δουλειά του και οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα είναι αυτοί που θα ασχοληθούν με τη διαιτησία, για την οποία θεωρεί πως έκανε γελοία πράγματα, αναλύοντας τις φάσεις και αυτές που έχει παράπονο, θεωρεί πως δεν επιτρέπεται να σφυρίζουν σε αυτή τη διοργάνωση οι συγκεκριμένοι ρέφερι και πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ αξίζει την πρόκριση στους «16» με τις εμφανίσεις της στον όμιλο και για αυτό και θα τα δώσει όλα στο Ντιζόν για τη νίκη.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι ως το τέλος. Δώσαμε τα πάντα και δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες μας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι. Όλοι είδαν τι έγινε… Θα κάνουμε τη δουλειά μας, θα δούμε το βίντεο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε επισήμως, γιατί αυτό που έγινε σήμερα εδώ, είναι στο όριο του γελοίου.

Υπάρχει κάτι που μπορείς να δεχτείς στο πλαίσιο του ανθρώπινου λάθους… Υπάρχουν, όμως, συνεχόμενες φάσεις και μια διαδικασία αντιμετώπισης που δεν μπορώ να χαρακτηρίσω. Πρώτη φορά βλέπω τάκλιν κι αντί να σφυρίζεται παράβαση να δεχόμαστε καλάθι και τεχνική ποινή. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπήρχε ανθρώπινο λάθος σήμερα. Μπήκε "μπουρλότο" σε ένα παιχνίδι επειδή τρεις άνθρωποι ήρθαν εδώ για να κάνουν μία συγκεκριμένη δουλειά. Την ατμόσφαιρα αυτή, αυτοί τη δημιούργησαν…

Η συμπεριφορά δεν είναι ανάλογη του επιπέδου της διοργάνωσης που έχει κάνει βήματα μπροστά. Δεν πρέπει να ανέβει το επίπεδο και σε αυτούς που διευθύνουν; Αν όσοι είδαν το παιχνίδι, οι τρεις που σφύριξαν το παιχνίδι, ήταν αντίστοιχοι αυτού του επιπέδου, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχασαν τελείως τον έλεγχο σήμερα και η συμπεριφορά τους δεν αρμόζει για το επίπεδο της διοργάνωσης και των δύο ομάδων σήμερα».

Για τη συνέχεια και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Ντιζόν: «Η ομάδα προσπαθεί, έχει ικανότητα, ταλέντο και συγκεκριμένες αδυναμίες. Δεν τίθεται θέμα ανασύνταξης. Θα πάμε στην Ντιζόν για να ‘χτυπήσουμε’ το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Με τις εμφανίσεις μας στο BCL, έχουμε δείξει ξεκάθαρα ότι δικαιούμαστε να είμαστε στην επόμενη φάση. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει βάλει τη Μάλαγα στα "σχοινιά". "Έφτυσε αίμα" και στα δύο παιχνίδια για να μας νοκήσει.

Η ομάδα θα πάει στη Γαλλία για να νικήσει κι, αν την αφήσουν να το κερδίσει το ματς, θα το κερδίσει. Η ομάδα έχει το "μέταλλο" και τους χαρακτήρες για να μη στέκεται σε ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει απογοήτευση. Δε νομίζω ότι έφυγε κανείς από το γήπεδο χωρίς να έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι στη Γαλλία, έχει κερδίσει Μονακό και Βιλερμπάν, αλλά θα πάμε να το διεκδικήσουμε».

Ο Γιανίκ Φράνκε συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια στην Ουνικάχα για τη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος για όσα κάναμε. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα στα πρώτα λεπτά, αλλά ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, στο όριο του φάουλ που άφηναν οι διαιτητές. Έπρεπε να προσαρμοστούμε.
Επιστρέψαμε, στο τέλος κάναμε δύο μεγάλα λάθη και οι Κάρτερ και Κράβις σούταραν ελεύθεροι. Είμαστε περήφανοι για το πως δώσαμε τη μάχη μας. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά, έχουμε μπροστά μας ένα must win παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x