BCL

Λυκογιάννης: «Σημαντικός αγώνας με Νίμπουρκ στη μάχη της πρόκρισης»

Στη σημασία της αυριανής αναμέτρησης με τη Νίμπουρκ στην Τσεχία για την πρόκριση από τον όμιλο του Basketball Champions League στάθηκε με δηλώσεις του ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τη Νίμπουρκ στην Τσεχία (19:30) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-2, ενώ οι Τσέχοι είναι δεύτεροι με 2-1.

Με δηλώσεις του στο σάιτ της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ο αγώνας για τη μάχη της πρόκρισης. Παράλληλα, στάθηκε και στο τί πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

Για το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε με ένα πόντο στο πρώτο ματς, στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικό το παιχνίδι γενικότερα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον όμιλό μας. Έχουμε μια μέρα να κάνουμε προπόνηση, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και αύριο το πρωί να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο βίντεο για να τα αναλύσουμε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε.

Η Nymburk είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Σουτάρουν πάρα πολύ καλά, ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα, βοηθά σε ότι αφορά το ψυχολογικό μας κομμάτι. Το καλό που έχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι ότι ξεπερνάς την ήττα γρηγορότερα».

Για το τί πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στο περιφερειακό σουτ του αντιπάλου και μέσα από την άμυνα να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σουτάρουν πολλά ελεύθερα σουτ. Χρειάζεται, επίσης, να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε δύο παίκτες των Τσέχων, οι οποίοι μας έκαναν μεγάλη ζημιά στη Θεσσαλονίκη, τον πλέι μέικερ Harding και τον Palyza , ο οποίος σουτάρει με πάνω από 50% στο τρίποντο στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x