BCL

Λυκογιάννης: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

Την απογοήτευσή του με τον τρόπο που ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Ντινάμο Σάσαρι, εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Άρης Λυκογιάννης.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ο ΠΑΟΚ έχασε με 82-78 στην Ιταλία από τη Σάσαρι, γνωρίζοντας την τρίτη του ήττα στο φετινό Basketball Champions League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», Άρης Λυκογιάννης, εξέφρασε την απογοήτευσή του με τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του, αφού είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στη Σάσαρι για τη νίκη και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς στο τέλος. Είχαμε το τελευταίο σουτ για να πάρουμε τη νίκη.

Επαιξε πολύ επιθετικά η Σάσαρι στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σταδιακά επιστρέψαμε στη συνέχεια. Κλέψαμε την μπάλα αλλά τη χάσαμε στο τέλος με τον Φράνκε και στην τελευταία επίθεση χάσαμε και το τρίποντο. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x