BCL

Μάλαγα-Περιστέρι bwin: Δύσκολη έξοδος-πρόκληση στην Ανδαλουσία για τους Περιστεριώτες

Στην έδρα της Μάλαγα θα δοκιμαστεί απόψε το βράδυ (21:30) το Περιστέρι bwin, για την 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του φετινού Basketball Champions League!

Το θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι του στον 1ο όμιλο του φετινού Basketball Champions League δίνει απόψε το βράδυ (21:30) το Περιστέρι bwin, το οποίο θα δοκιμαστεί στην Ισπανία και την έδρα της ποιοτικότατης Μάλαγα.

Μία νίκη και μία ήττα ο έως τώρα απολογισμός για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στη διοργάνωση, ηττήθηκε με 96-68 στην έδρα της γαλλικής Λε Μαν και επιβλήθηκε 87-70 της Σομπατέλι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όντας έτσι στην 3η θέση του ομίλου, ισόβαθμη με τους Γάλλους.



Μετά το αρνητικό του ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, το Περιστέρι bwin δείχνει να βρίσκει τα… πατήματά του, προερχόμενο από τρεις συνεχόμενες νίκες! Το περασμένο Σάββατο (4/11) επικράτησε με άνεση 103-74 εκτός έδρας του Αμαρουσίου, σε μια αναμέτρηση που είχε για πολυτιμότερούς του Χάντς (23π) Ράγκλαντ (13π, 12 ριμπ) και Μήτρου-Λονγκ (13π).

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα. Αυτή την περίοδο ο αντίπαλος παίζει πολύ καλό μπάσκετ στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Εμείς από την μεριά μας είμαστε σε πολύ καλό μομέντουμ και θέλουμε να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλά. Έχουμε κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να αποδείξουμε ότι παίζουμε καλά και απέναντι στη Μάλαγα, που είναι ένας δυνατός αντίπαλος σε μια αναμέτρηση που θα είναι ένα καλό τεστ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα», δήλωσε ενόψει του μεγάλου ματς ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς.



Όσο για τη Μάλαγα, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ στα πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ έρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες σε BCL και πρωτάθλημα Ισπανίας!

Η ομάδα που έφτασε μέχρι το Final-4 της περσινής διοργάνωσης, τερματίζοντας όμως στην τέταρτη θέση, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με το πέρας δύο αγωνιστικών, έχοντας επικρατήσει 87-78 στην έδρα της Σομπατέλι και 83-74 της Λε Μαν στην Ανδαλουσία. Το περασμένο Σάββατο ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Ομπραδόιρο, την οποία νίκησε με 87-74, παραμένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας στην ACB (4η θέση με ρεκόρ 8-3).



Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Πάουλο Μάρκες (Πορτογαλία), Ράντομιρ Βογίνοβιτς (Μαυροβούνιο) και Βαλεντίν Ολιό (Γαλλία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x