BCL

Ψάχνει νίκη ελπίδας το Περιστέρι bwin κόντρα στην Καρσίγιακα

Το Περιστέρι bwin ψάχνει την πρώτη νίκη στους «16» του BCL και την Τετάρτη στις 19:30 θέλει να αξιοποιήσει το «Ανδρέας Παπανδρέου» κόντρα στην Καρσίγιακα για την τέταρτη αγωνιστική του 11ου ομίλου.

Ο Βασίλης Σπανούλης κι οι παίκτες του Περιστερίου bwin από την Τρίτη έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League κι επικεντρώθηκαν στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα την Τετάρτη για την τέταρτη αγωνιστική του δέκατου ομίλου των «16» του BCL, ώστε να πετύχουν αρχικά την πρώτη τους νίκη μετά το 0-3 του πρώτου γύρου, αλλά και να καλύψουν και το -5 της Σμύρνης δευτερευόντως.

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση στον όμιλο και ξέρουμε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο καθένας μας ξεχωριστά θα δώσει τα πάντα για να πετύχουμε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Νίκος Χουγκάζ, συμπληρώνοντας πως: «Παίζουμε με μια ομάδα, η οποία επιθετικά έχει πολύ ταλέντο, αλλά έχει κι αδυναμίες. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο για να φτάσουμε στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για την ευρωπαϊκή μας πορεία».


Η βαθμολογία του ομίλου Κ:
1. Χάποελ Ιερ. 3-0
2. Τενερίφη 2-1
3. Καρσίγιακα 1-2
4. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin 0-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x