BCL

BCL: Για το πρώτο βήμα στη φάση των «16» το Περιστέρι bwin κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ του Καντζούρη

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται απόψε το βράδυ (19:30) τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στου «16» του Basketball Champions League.

Μετά τον χθεσινό «εμφύλιο» και τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ Betsson BC στην Πάτρα με σκορ 80-79, το Περιστέρι bwin ρίχνεται απόψε στη μάχη των «16» του Basketball Champions League!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται σήμερα το βράδυ (19:30, CosmoteSport 4, sport-fm.gr) τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο «Ανδρέας Παπανδρέου», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν ακόμα η Καρσίγιακα και η Τενερίφη, με τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν σπουδαίο διπλό χθες στην Τουρκία, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Κάιλ Γκάι.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε εξαιρετικό «φεγγάρι» το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τρεις σερί νίκες και επτά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις! Στο πιο πρόσφατο, πέρασαν νικηφόρα από την Πάτρα, επικρατώντας με 81-75 του Προμηθέα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το BCL, το Περιστέρι bwin τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του (3-3), με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο της λιθουανικής Ρίτας (2-0 νίκες) στα play-in, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Από την άλλη τώρα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα Ισραήλ, ενώ, μετρά μόλις μία ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις! Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη προκρίθηκε απευθείας στους «16», καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της με ρεκόρ 5-1.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Θέλουμε να παρουσιαστούμε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι από νωρίς και να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και να συνεχίσουμε τη θετική δυναμική που έχουμε χτίσει ως ομάδα για να προχωρήσουμε μπροστά.

Είναι μια σκληρή ομάδα και θα είναι μια μάχη που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά, προκειμένου να παλέψουμε για 40 λεπτά»,
ανέφερε ο Κένι Γουίλιαμς στο σάιτ του Περιστερίου bwin.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x