BCL

Λύγισε στο φινάλε το Περιστέρι

Την ήττα από το Στρασβούργο γνώρισε το Περιστέρι με 79-76 για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Basketball Champions League, με τρίποντο 12’’ πριν το φινάλε.

Ένα τρίποντο του Μπράντον Τζέφερσον 12 δεύτερα πριν από το φινάλε έκρινε την αναμέτρηση που Περιστερίου που έπεσε στο 1-3 από την Στρασμπούρ που πέτυχε την 3η νίκη της σε 4 ματς.

Το Περιστέρι είχε ισοφαρίσει σε 76-76 με τον Γκρέι, κάνοντας ένα μεγάλο come back από το -20, αλλά δεν μπόρεσε ν βρει απάντηση στο τρίποντο των Γάλλων στο φινάλε. Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα, ο Γκρέι με 18 πόντους.

To Περιστέρι βρέθηκε στη 3η περίοδο να υπολείπεται ακόμα και με διαφορά 20 πόντων από την Στρασμπούρ, πραγματοποίησε μια μεγάλη επιστροφή, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τη δουλειά, δεχόμενο ένα τρίποντο στα 12'' πριν από το φινάλε. Οι Γάλλοι πήραν ένα γρήγορο προβάδισμα με 10-17, ωστόσο η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε προβάδισμα με 18-17. Στην 2η περίοδο, παρά την προσπάθεια να κρατηθεί κοντά στο σκορ το Περιστέρι, η διαφορά πήγε στο -10, για να κλείσει έτσι το πρώτο μέρος.

Στην 3η περίοδο, η Στραμπούρ προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά (35-55), αλλά με τον Γκρέι να ροκανίζει σταδιακά την διαφορά το 3ο δεκάλεπτο, έληξε με 58-64. Το Περιστέρι έκανε την τελική του αντεπίθεση, από το 71-76 για να φέρει το ματς στα ίσια με ένα τρίποντο του πρώτου του σκόρερ, ωστόσο το τρίποντο του Τζέφερσον στα 12'' πριν το φινάλε έδωσε τη νίκη στους Γάλλους, με τον Χάροου να αστοχεί για να κλείσει έτσι το ματς στο 76-79, αφού οι Γάλλοι αστόχησαν στις βολές, χωρίς όμως να έχει χρόνο το Περιστέρι για άλλη προσπάθεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x