BCL

Προμηθέας Πάτρας-Ουνικάχα: Για να μείνουν ζωντανοί οι Αχαιοί

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την Ουνικάχα, στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του Basketball Champions League.

Με στόχο την… παραμονή στο Basketball Champions League ο Προμηθέας υποδέχεται την Ουνικάχα (9/4, 19:30, Cosmote Sport 4), στον δεύτερο προημιτελικό. Εάν οι Πατρινοί νικήσουν στο «Δ. Τόφαλος» και ισοφαρίσουν σε 1-1, τότε η σειρά θα μεταφερθεί σε τρίτο και τελευταίο ματς στο «Μάρτιν Καρπένα» στις 17 Απριλίου.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα από την πρωτεύουσα της Αχαΐας… υποκλίθηκε την ανωτερότητα των Ισπανών, γνωρίζοντας την ήττα 67-54, στην Ανδαλουσία. Στο πρώτο μέρος επέτρεψε στους παίκτες του Ίμπον Ναβάρο να το κλείσουν στο +20 και στο δεύτερο έβγαλαν αντίδραση, αλλά ήταν σχεδόν απίθανη η ανατροπή.

Από ‘κει και πέρα, ο Προμηθέας έρχεται από ένα εξαιρετικό παιχνίδι για το Top 6 της Stoiximan Basket League. Συγκεκριμένα, υποδέχτηκε τον Άρη, όπου από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά πήρε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και στο τέλος έφτασε στην επιβλητική νίκη με το εντυπωσιακό 84-51.

Στον αντίποδα, η Ουνικάχα πάει στην Πάτρα με ένα σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας από τη Μάλαγα ήταν εκτός έδρας κόντρα στη Μανρέσα, για το πρωτάθλημα. Εκεί, οι παίκτες του Ίμπον Ναβάρο επιβεβαίωσαν την καλή τους κατάσταση, επικρατώντας 88-77. Στο μεταξύ, η Ουνικάχα ήρθε στην Ελλάδα με μία σημαντική απουσία, αυτή του Ντίλαν Οσετκόφσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x