BCL

Τρομακτικό Περιστέρι bwin, σκόρπισε τη Ρίτας στο Βίλνιους και βλέπει πρόκριση!

Το Περιστέρι bwin έκανε… φύλλο και φτερό τη Ρίτας στο Βίλνιους (92-110), έκανε το 1-0 και αναζητά τη νίκη στο δεύτερο ματς της σειράς για να προκριθεί στους «16» του BCL.

Τρομάζει κόσμο το Περιστέρι bwin! Η καλοδουλεμένη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο Βίλνιους, απ’ όπου και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με το εντυπωσιακό 110-92 της Ρίτας. Τρομερή ευστοχία από τα 6.75 για τους φιλοξενούμενους, βομβάρδισαν την αντίπαλό τους με 17/25 και ποσοστό ευστοχίας 67%.

Κάπως έτσι, οι Περιστεριώτες έκαναν το 1-0 και αναζητούν τη νίκη στο δεύτερο ματς της σειράς για να προκριθούν στους «16» του BCL. Αδιανόητη εμφάνιση από Ράγκλαντ (25 πόντοι, 15 ασίστ) και Τόμσον (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ), ενώ διψήφιοι ήταν οι Κασελάκης, Λαβ, Ντάνγκουμπιτς, Γουίλιαμς.

Σε μία εβδομάδα το δεύτερο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της ομάδας των Δυτικών Προαστίων να έχουν μπόλικο παράπονα από τη διαιτησία και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όταν οι βολές ήταν 17-1 για τους γηπεδούχους (31-10 στο φινάλε).

To ματς

Χέρι-χέρι πήγαιναν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες, αλλά μετά τα μέσα του δεκαλέπτου το Περιστέρι bwin άρχισε να σφίγγει την άμυνά του και να έχει πλουραλισμό στην επίθεση, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +14 (14-28). Ωστόσο, ένα γρήγορο οκτώ μηδέν των γηπεδούχων ήταν αρκετό για να κλείσει η περίοδος με σκορ 22-28. Το Περιστέρι bwin επιθετικά έβρισκε διαρκώς λύσεις, με κύριους εκφραστές τους Ράγκαλντ, Τόμσον και άρχισε να ξεμακραίνει, με τη διαφορά να κυμαίνεται στο δεύτερο δεκάλεπτο στους 11 με 14 πόντους και έκλεισε τελικά το ημίχρονο στο +8 (46-54), με την Ρίτας να μένει κοντά στο σκορ χάρη στις πολλές βολές που εκτέλεσε (17-1).



Τα ποσοστά ευστοχίας του Περιστερίου ήταν υψηλά και στην 3η περίοδο, αφού άγγιζαν το 57% με 9/16 εντός πεδιάς, ενώ οι παίκτες του Σπανούλη ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (6/7). Είχαν μάλιστα 7 ασίστ για 1 λάθος, σε αντίθεση με την… ισορροπία των γηπεδούχων (5 ασίστ, 5 λάθη), ενώ οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν και 3 κλεψίματα σε ένα γεμάτο δεκάλεπτο που τους βρήκε στο +13 (68-81).



Το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι και οι Περιστεριώτες έπρεπε απλώς να κάνουν διαχείριση για να διατηρήσουν τη νίκη που είχαν στο… τσεπάκι τους. Όπως και έκαναν, με τους με τους Ράγκλαν, Τόμσον να είναι απολαυστικοί και οι Κασελάκης, Ντάνγκουμπιτς, Γουίλιαμς μπήκαν δυναμικά στον… χορό του σκοραρίσματος επίσης, με το κοντέρ να σταματά στο 110-92 για την τρομερή ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, τελειώνοντας το τέταρτο δεκάλεπτο με 78% στα τρίποντα (7/9).

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 46-54, 68-81, 110-92

Εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x