Η ΑΕΚ έκανε το 3/3 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου, ωστόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα επέστησε την προσοχή ενόψει του αγώνα με την Βίρτσμπουργκ στη «Sunel Arena», τονίζοντας πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.
Δεν μπορούσε να παραλείψει φυσικά να αναφερθεί στους φιλάθλους της Ένωσης, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών, ευχαριστώντας τους για την ψυχολογική στήριξη που έδωσαν προσέφεραν στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέρουμε πως είναι η κατάσταση σε έναν όμιλο τεσσάρων ομάδων, αν χάσεις ένα παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
Δε νομίζω πως τελείωσε η δουλειά, πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να συνεχίσουμε να έχουμε κίνητρο και να μην υποτιμήσουμε τη Βίρτσμπουργκ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν, ήταν απίθανοι».
Διαβάστε Επίσης
Τσακίρης: «Δεν έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης Αλμέιδα - Αναγκαστικά βασικοί με Άρη οι Σιμάνσκι και Λιούμπιτσιτς» Πανικό προκαλούν οι φίλοι της ΑΕΚ στη Γερμανία! «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και… Τουρκία κυνηγούν την περίπτωση του Λυκογιάννη» Βαλέρι: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Μήτογλου για το χτύπημα στον Τζολάκη» Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ ξαναμαζεύει τα κομμάτια της και οφείλει να δείξει αν έχει ψυχικά αποθέματα...»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






