BCL

Στσέτσιν-ΑΕΚ BETSSON BC: Για το 3/3 και το... αγκάλιασμα της πρώτης θέσης η «Βασίλισσα»

Την πρωταθλήτρια Πολωνίας Στσέτσιν αντιμετωπίζει την Τετάρτη (8/11, 19:30) η ΑΕΚ BETSSON BC, η οποία με νίκη θα πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο του BCL.

Με στόχο να αγκαλιάσει την κορυφή η ΑΕΚ BETSSON BC. Την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Στσέτσιν, αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (8/11, 19:30) στο νεόδμητο «Netto Arena» η «Ένωση». Ένα παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του BCL, με τους «κιτρινόμαυρους» -εφόσον επικρατήσουν- να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 HD, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση από το sport-fm.gr και τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα, λοιπόν, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στη φετινή διοργάνωση, επικρατώντας αρχικά 84-79 της Λούντβιγκσμπουργκ στα Άνω Λιόσια και εν συνεχεία 83-79 της Σάσαρι στην Ιταλία. Έτσι, μετά και το αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι του ομίλου (η Σάσαρι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ), παραμένει η μοναδική με δύο νίκες. Έτσι, εάν απόψε ανέβει στο 3-0, θα αποκτήσει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την 1η θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους «16».

Υπενθυμίζεται ότι οι 2οι και 3οι του κάθε ομίλου οδηγούνται στα Play-In. Για μια ΑΕΚ BETSSON BC, η οποία προέρχεται από το 103-88 επί της Καρδίτσας, με την οποία ανέβηκε στο 2-3 και στην 6η θέση της Stoiximan Basket League.

Σε ό, τι αφορά την αντίπαλο της «Ένωσης», η ιταλική ομάδα έχει μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο του BCL, απέναντι σε Σάσαρι (93-85) και Λούντβιγκσμπουργκ (82-78) κατά σειρά. Στην πρωτάθλημα της Πολωνίας προέρχεται από δύο σερί ήττες, πέφτοντας στην 4η θέση (4Ν-3Ι), εξού και θέλει να βγάλει αντίδραση (μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «δικέφαλος» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε επέστρεψε μετά το ταξίδι-αστραπή στην πατρίδα του, έχοντας ξεπεράσει και το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Εξού και τέθηκε στη διάθεση του Πλάθα.

Της «κιτρινόμαυρης» αποστολής, η οποία ταξίδεψε το πρωί της Τρίτης (6/11) για την Πολωνία, ηγείται ο διοικητικός ηγέτης του κλαμπ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίς-Μιγκέλ Καστίγιο-Λαρόκα (Ισπανία), Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και Αλεξάντρ Ντεμάν (Γαλλία).

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου:

Τρίτη (7/11)

Λούντβιγκσμπουργκ-Σάσαρι 79-89

Τετάρτη (8/11)

Στσέτσιν-ΑΕΚ BETSSON BC (19:30)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Στσέτσιν-ΑΕΚ BETSSON BC: Η προαναγγελία του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x