BCL

Τα σενάρια πρόκρισης για Προμηθέα και Περιστέρι bwin στα προημιτελικά του BCL

Προμηθέας και Περιστέρι bwin θα πάνε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL με βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.

Με την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των «16» του φετινού Basketball Champions League να έχει ολοκληρωθεί, Προμηθέας και Περιστέρι bwin να παραμένουν σε... τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί μπορεί να μην κατάφεραν να εξασφαλίσουν από το βράδυ της Τετάρτης (13/3) την παρουσία τους στους «8», αφού γνώρισαν οριακή ήττα στην έδρα τους από τη Χάποελ Χολόν, ωστόσο κατάφεραν να προστατεύσουν το +9 με το οποίο είχαν επικρατήσει στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, έχοντας το... πάνω χέρι στην ισοβαθμία.



Έτσι, ο Προμηθέας θα πανηγυρίσει την πρόκριση σε περίπτωση που νικήσει την ΑΕΚ Betsson στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την επόμενη εβδομάδα (20/3), ενώ θα προκριθούν ακόμα και σε περίπτωση ήττας, αν παράλληλα η Χάποελ Χολόν ηττηθεί και εκείνη από την (σίγουρα πρώτη στον όμιλο) Μούρθια.

Όσο για το Περιστέρι bwin, μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ ανέβηκε στο 2-3, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες που έμοιαζαν να σβήνουν μετά τις τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Πλέον, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη χρειάζεται τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Τενερίφη (19/3), ενώ παράλληλα θέλει ήττα της Χάποελ κόντρα την Καρσίγιακα, έτσι ώστε να προκριθεί ως δεύτερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x