BCL

Τενερίφη-Περιστέρι bwin: Δύσκολη έξοδος στην Ισπανία για να κλειδώσει την πρόκριση

Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει την Τενερίφη στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική του Champions League, σε ένα πολύ κρίσιμο αλλά εξίσου δύσκολο παιχνίδι.

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Περιστέρι bwin. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τενερίφη (14/12, 21:30, COSMOTE SPORT 4) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα μέσω του οποίου μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι και την πρόκριση.

Το Περιστέρι bwin βρίσκεται στο 2-2 και την τρίτη θέση, ενώ η Τενερίφη στο 3-1 και την κορυφή του ομίλου. Σε περίπτωση νίκης, ωστόσο, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν και το Περιστέρι bwin θα μπει γερά ακόμα και στο κόλπο της πρώτης θέσης, αφού είχε νικήσει τους Ισπανούς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης της ομάδας των δυτικών προαστίων και ήττας της Μπνέι Χερτζέλιγια από τη Ρίτας στο άλλο ματς του ομίλου, το Περιστέρι bwin θα εξασφαλίσει την πρόκριση τουλάχιστον στα play-ins, και θα παίξει την τελευταία αγωνιστική για το τελικό του πλασάρισμα!

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Ιωνικού στις 3/12, ωστόσο δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρησή του με τον Κολοσσό Ρόδου. Η Τενερίφη αντίθετα, ηττήθηκε στην ACB από την Μπανταλόνα, όμως παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-2, γεγονός που αποδεικνύει την αδιαμφισβήτητη ποιότητά της.

Όσον αφορά τους τραυματίες, το κακό νέο για το Περιστέρι bwin είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Μωραΐτης, οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη θα είναι ο Γιώργος Γκιουζέλης. Από την πλευτρά της ομάδας του Τσους Βιντορέτα, αμφίβολος παραμένει ο γκαρντ Μπρούνο Φιτιπάλντο, ο οποίος αποχώρησε στο τελευταίο ματς της Τενερίφης από το παρκέ με φορείο, έπειτα από ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x