BCL

Τόφας-ΠΑΟΚ: Να δείξει αντίδραση και να μείνει ζωντανός στον «τελικό»

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Προύσα από την Τόφας για τη ρεβάνς των play-in του BCL (09/01, 19:00).

Το ματς της... χρονιάς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όσον αφορά την Ευρώπη!

Ο «δικέφαλος του βορρά» φιλοξενείται στην Προύσα και την Tofas Spor Salonu από την Τόφας (09/01, 19:00, COSMOTE SPORT 5, sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη έτσι ώστε να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στους «16» του BCL.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έκανε κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ματς των play-ins στο «Παλατάκι», γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 95-63 από τους Τούρκους και χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δείξουν αντίδραση και πολύ ανώτερο πρόσωπο, έτσι ώστε να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και να τη στείλουν σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους (16/01, αν χρειαστεί). Σε περίπτωση ήττας, ο ΠΑΟΚ θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση οριστικά.

Το αρνητικό για τον «δικέφαλο του βορρά» είναι πως το πολύ κακό του αγωνιστικό πρόσωπο συνεχίστηκε και στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με σκορ 85-79 εντός έδρας από το Μαρούσι. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έλυσαν τη συνεργασία τους με τον πολύ σημαντικό Κένταλ Σμιθ, ενώ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Τζάστιν Άλστον, που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμούνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Λαουρίνας Μπελιάουσκας.

Ενόψει του σημαντικού αγώνα, ο Φώτης Τακιανός δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Ντένμον κι αυτό φάνηκε από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και το πλεονέκτημα που είχαμε, αλλά στόχος μας είναι να ξανακερδίσουμε αυτό το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και να πάμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε τα προβλήματα και τις απουσίες μας, ενώ αυτή την φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μία δύσκολη έδρα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύω ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα και αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x