Eurocup

Άρης: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Μπλούμπεργκς μετά τον τραυματισμό του με τη Λιετκαμπέλις

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ώστε να υπάρξει μια πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα του Άρη με τη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία.

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Άρη σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς στον αγώνα (84-74) με τη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία.

Ο Λετονός φόργουορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, όταν έπεσε άσχημα μετά από προσπάθεια για τρίποντο, με συνέπεια να γυρίσει ο αστράγαλός του. Εξού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να υπάρξει μια πρώτη διάγνωση για το πρόβλημα, το ακριβές μέγεθος του οποίου θα διαπιστωθεί με την επιστροφή της αποστολής των «κιτρίνων» στη Θεσσαλονίκη.

Με την ανησυχία που υπάρχει στις τάξει του Άρη να διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιώργου Σιγάλα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. «Έτσι όπως το είδα, δεν μου φάνηκε για κάτι απλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, τον οποίο και αντικατέστησε στο τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης λόγω αποβολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x