Eurocup

Άρης: Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Κατσίβελη με Προμετέι

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι αμφίβολος για τον νοκ-άουτ αγώνα του Άρη με την Προμετέι με φόντο τα προημιτελικά του Eurocup, και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Ο Άρης Midea έχει στρέψει την προσοχή του στον νοκ άουτ αγώνα με την ουκρανική Προμετέι, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 06/03 στις 19:00, στη Ρίγα της Λετονίας, για τη φάση των play-offs του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν σήμερα (04/03) το μεσημέρι μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Κατσίβελης (τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα) δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα. Θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Ρίγα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Έρικ Ριντ JR, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον μεθαυριανό αγώνα, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λετονία.

Η αποστολή του Άρη Midea αναχωρεί στις 20:10 με πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα. Οι καλαθοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x