Eurocup

Επιβλητική Βαλένθια κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, ήττα στη Γερμανία για τη Βίρτους

Μια εντυπωσιακή Βαλένθια, διέλυσε με 103-76 την Μπουντούτσνοστ και παρέμεινε μόνη πρώτη στο δεύτερο όμιλο του Eurocup! Ήττα για την Βίρτους στην έδρα της Ουλμ, άνετο διπλό της Λεβαλουά στην Πολωνία.

Ντέρμπι μόνο στα... χαρτιά αποδείχθηκε πως ήταν το Βαλένθια-Μπουντούτσνοστ για τον δεύτερο όμιλο του Eurocup, με τους Ισπανούς να «πετούν φωτιές» επιθετικά και να παίρνουν με περίσσεια άνεση τη νίκη (103-76), η οποία τους κράτησε μόνους πρώτους στην κορυφή! Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι σούταραν με 58.3% (14/24) από το τρίποντο, οι Χέρμανσον (16π.) Τόμπι (12π., 8ριμπ.) και Ριβέρο (15π.), ενώ για τους Μαυροβούνιους ξεχώρισαν οι Κομπς (15π., 5 ασ.) και Μίτσοφ (15π.).

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της στη διοργάνωση γνώρισε η Βίρτους Μπολόνια, η οποία δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Γερμανία και ηττήθηκε με 84-68 από την Ουλμ, μένοντας στην 4η θέση του δεύτερου ομίλου. Σταθερά μπροστά στο σκορ καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, είχαν για κορυφαίο παίκτη τους τον Μπλόσομγκαμ, ο οποίος έκανε double-double με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους Ιταλούς το πάλεψαν, αλλά χωρίς αντίκρισμα, οι Τεσιτόρι (14π.), Γουίμς (14 π, 6 ριμπ.) και Μπελινέλι (13π.).



Τέλος, σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Λεβαλουά, η οποία έφυγε με το διπλό από την Πολωνία, επικρατώντας με 74-59 της Σλασκ Βρότσλαβ. Με double-double ολοκλήρωσε το παιχνίδι για τους νικητές ο Βινς Χάντερ (10π., 11 ριμπ.), ενώ τα μέγιστα πρόσφεραν και οι Κρόκερ (14π.) και Χόρνσμπι (15π.). Στο 6-5 πλέον το ρεκόρ των Γάλλων, οι οποίοι πλησίασαν την Λοκομοτίβ Κουμπάν στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, στο 1-9 έπεσαν οι γηπεδούχοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x