Eurocup

Γιατράς: «Είχαμε μια καλή κλήρωση στο EuroCup»

Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση του Προμηθέα Πάτρας στη φάση των ομίλων του EuroCup ο Μάκης Γιατράς.

Με θετικό τρόπο υποδέχθηκαν στον Προμηθέα την κλήρωση στη φάση των ομίλων του EuroCup.

Ο προπονητής των Αχαιών, Μάκης Γιατράς, χαρακτήρισε θετική την κλήρωση, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Μήλας τόνισε πως θεωρεί ότι η ομάδα του θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιατράς: «Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε ξανά στο EuroCup. Είχαμε μια καλή κλήρωση και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τα staff να έχουν μια υγιή και επιτυχημένη αθλητικά σεζόν».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος των Αχαιών, κ. Χρήστος Μήλας, τόνισε στα πλαίσια της κλήρωσης: «Το 7Days EuroCup είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν μεγάλες και ιστορικές ευρωπαϊκές ομάδες. Σαν Προμηθέας είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είμαστε και φέτος μέρος αυτών των ομάδων, εκπροσωπώντας όχι μόνο τον Σύλλογο μας, αλλά όλη την χώρα. Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη διοργάνωση, θέλουμε αυτήν την σεζόν να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης και να μην είμαστε απλά ανταγωνιστικοί, αλλά να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν ο Προμηθέας θα θεωρείται η μεγάλη έκπληξη του EuroCup!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x