Eurocup

Καστρίτης: «Αξέχαστη βραδιά για κάθε Αρειανό»

Πανευτυχής με τη μεγάλη νίκη του Άρη επί της Μπουντούτσνοστ ήταν ο Γιάννης Καστρίτης.

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη νίκη (76-75) του Άρη επί της Μπουντούτσνοστ.

Ο κόουτς των «κίτρινων» αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα του το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε πως η πρόκριση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Κύπελλο άλλαξε προς το πιο... θερμό και το κλίμα στις κερκίδες.

«Ήταν σαν ένα παιχνίδι πλέι οφ. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι, δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά όλοι έκαναν την υπέρβαση για να κάνουμε την ανατροπή. Αρνούμαστε να χάσουμε, αυτός είναι ο τίτλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον εκπληκτικό κόσμο μας, χωρίς την στήριξή του δεν θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Χαρούμενοι για την πρόκριση του ποδοσφαίρου, γιατί ήμαστε ένα, ένας Άρης. Γιατί όταν επιβεβαιώθηκε η πρόκριση σαν ένα… μαγικό ραβδάκι να άγγιξε τους πάντες και το ενέργεια ήταν εκπληκτική σε εκείνο το σημείο, απίθανη ατμόσφαιρα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι δεν έκαναν προπόνηση, άλλοι ήταν τραυματίες, οπότε έξτρα συγχαρητήρια σε όλους. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε καλό μπάσκετ αυτή την περίοδο. Δώσε το 100% που μπορείς και θα πάρεις αυτό που αξίζεις. Μπορεί να αδικηθήκαμε με την Κλουζ στο τελευταίο σουτ, αλλά το βασικό στο μπάσκετ είναι να είσαι συνεπής, στο τέλος θα έρθει η δικαίωση. Έχουμε μπροστά μας πολλά τέτοια παιχνίδια, αλλά σήμερα χαίρομαι για τους παίκτες και για τους φιλάθλους μας τον συνδυασμό των νικών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τον τρόπο που ήρθαν θα θυμούνται αυτή την ημέρα για πολλά χρόνια».

Για τα λάθη που γίνονται από τους πλέι μέικερ: «Κατσίβελης και Φίλλιος είναι στην θέση του πλέι μέικερ, ο Τολιόπουλος παίζει πολλά λεπτά σε κάθε αγώνα και πριν μερικές ημέρες ήταν και άρρωστος. Ο Σταρκ ήρθε στη Ρουμανία, είχε και αυτός θέμα με ίωση και μέχρι σήμερα δεν ξέραμε τι θα κάνουμε, μου είπε να μπει μερικά λεπτά να βοηθήσει. Είναι φυσιολογικό να κάνουμε τόσα λάθη στην επίθεση με τόσα προβλήματα».

Για το αν προβληματίζεται από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό: «Στο τελευταίο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά αφού είχαν επιστρέψει οι τραυματίες και η ομάδα είχε προπονηθεί κανονικά. Αυτή την εικόνα κρατάμε όταν θα μπορέσουμε να προπονηθούμε κανονικά. Δεν μπορούμε να προβληματιζόμαστε όταν η καθημερινότητα μας δεν είναι φυσιολογική. Δεν είναι δικαιολογία αλλά όταν επιστρέψουν άπαντες και θα δούμε πάλι την ομάδα».

Για το θέμα πρόκρισης: «Δεν… κλειδώνει καμία πρόκριση η νίκη. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, μπορείς να κάνει το 3/3 ή το 0/3. Δεν ήταν “τελικός” γιατί και να χάναμε δεν τελείωνε κάτι, ούτε και αφού κερδίσαμε. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ. Αλλά η σημερινή βραδιά θα είναι αξέχαστη για τον Αρειανό, θα την θυμάται για πολύ καιρό. Επίσης αφιερώνουμε την νίκη και στον Αντώνη Γκάντζιο ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή και καθημερινά είναι εδώ και μας βοηθάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x