Eurocup

Καστρίτης: «Σκληρός τρόπος να χάσει ο Άρης»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από την Κλουζ.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από την Κλουζ (59-61) στο Nick Galis Hall για το Eurocup.

«Είναι σκληρός ο τρόπος με τον οποίον ήρθε αυτή η ήττα. Οι παίκτες έδωσαν το 100% σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα αφού κυριάρχησαν οι άμυνες. Αυτό είναι εξάλλου το χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων. Ξέρω ότι αυτή η στιγμή είναι δύσκολη και πιστεύω ότι δεν θα είναι δίκαιο αν σταθούμε μόνο στην τελευταία κατοχή. Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε στα προηγούμενα λεπτά του αγώνα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά και να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο προπονητής των γηπεδούχων.

«Μας αρέσει να λέμε ότι είτε κερδίζει ο πιο τυχερός είτε ότι όποιος κι αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. Υπήρξαν στιγμές στη διάρκεια του αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις στην επίθεση. Ακόμη και προς το τέλος του αγώνα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες αλλά αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με τέσσερα-πέντε παιδιά στην περιφέρεια που προσπαθούν να στραγγαλίσουν τον αντίπαλο. Είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Βασίλη ως χειριστής κι αυτό δεν ήταν εύκολο να παίξουν τα παιδιά σε διαφορετικούς ρόλους. Όλο αυτό μαζί οδήγησε στο κακό επιθετικό αποτέλεσμα».

Κληθείς να σχολιάσει την κακή απόδοση του Μάρκους Καρ κάλυψε τον παίκτη του. «Δεν είναι δίκαιο όταν κάποιος δεν αγωνίζεται καλά να τον κρίνουμε και να τον δείχνουμε με το δάχτυλο. Ο Μάρκους είναι σκληρός και είναι εδώ. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ή προβληματισμός για τον Μάρκους».

O προπονητής της Κλουζ, Μιχαήλ Σιλβασάν, είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Άρη. Δύο ομάδες που έδωσαν τα πάντα. Οι παίκτες μου πάλεψαν και τους αξίζουν μπράβο. Ειδικά στην επίθεση ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς αλλά και για τον Άρη. Η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε και τη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Ρουμάνων και συμπλήρωσε ότι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είναι ο λόγος που πήραμε τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι με προκλήσεις πνευματικά. Ο Άρης έχει τεράστια ιστορία και κόσμο. Θέλαμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι αλλά δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Στο τέλος όμως είμαι χαρούμενος, ήταν δύσκολη νίκη και πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν σε αυτό το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x