Eurocup

Κορυφή για Μπουρζ, ανέβηκε δεύτερη η Βενέτσια, «σεφτές» για Τσεντεβίτα-Ολίμπια

Συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις η Μπουρζ στο φετινό Euro Cup, αφού επικράτησε 92-85 της Προμετέι στην παράταση στη Γαλλία για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Η Μπουρζ νίκησε 92-85 στην παράταση (κ.α. 77-77) την Προμετέι στη Γαλλία για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup και διατηρήθηκε με 6-1 ρεκόρ στην κορυφή του γκρουπ, αφήνοντας τους Ουκρανούς στην εξάδα.

Κορυφαίοι της Μπουρζ ήραν οι Πάλμερ με 23, Μασενάι με 17 και Μπενίτεθ με 16 πόντους. Για τους Ουκρανούς, ξεχώρισαν οι Σάνον με 18, Μπάλβιν με 16 και Κένεντι, Κλάβελ με 12 πόντους.

Με άνεση, η Βενέτσια του απόντος Μάικ Μπράμου νίκησε στην Ιταλία την Μπούρσασπορ 78-65 και βρέθηκε στη δεύτερη θέση του γκρουπ, αφήνοντας τους Τούρκους στην τετράδα.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Ουίλις με 19, Ουάτ με 18 και Μορασκίνι με 12 πόντους. Για τους Τούρκους, έκανε ότι μπορούσε ο Μπιτίμ με 24 πόντους, έχοντας τη συμπαράσταση του Κλίμονς με 12 πόντους.

Πρώτη νίκη για την Τσεντεβίτα-Ολίμπια, η οποία επικράτησε στη Λιουμπλιάνα με «περίπατο» 108-78 της Ουλμ, παραμένοντας, πάντως, στην τελευταία θέση και αφήνοντας τους Γερμανούς στην έβδομη θέση.

Για τους Σλοβένους, ξεχώρισαν οι Αλιμπέγκοβιτς με 18, Ανταμς με 16, Φέρελ με 14, Ντράγκιτς με 13, Ομιτς, Μάτκοβιτς με 12 και Μούριτς με 11 πόντους. Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Κλέπειζ με 16 και Γιάλοου με 13 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x