Eurocup

Κορυφή για Μπουρζ, Γκραν Κανάρια, ανέβηκε δεύτερη η Βενέτσια

Χωρίς να πιεστούν, οι Μπουρζ και Γκραν Κανάρια νίκησαν στις έδρες των Κλουζ και Σλασκ Βρότσλαβ για τη δέκατη αγωνιστική του Euro Cup και βρέθηκαν στην κορυφή σε πρώτο και δεύτερο όμιλο αντίστοιχα.

Η Μπουρζ νίκησε 88-79 στη Ρουμανία την Κλουζ για τη δέκατη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup και βρέθηκε στην κορυφή του γκρουπ με 7-3, αφήνοντας τους Βαλκάνιους εκτός οκτάδας.

Άνετο πέρασμα της Γκραν Κανάρια με 91-79 από το Βρότσλαβ κόντρα στη Σλασκ, παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με 8-2 και άφησε τους Πολωνούς ουραγούς στο 1-9.

Σάρωσε την Ουλμ η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου 89-69 στην Ιταλία και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, αφήνοντας τους Γερμανούς στην επτάδα. Ο διεθνής φόργουορντ είχε 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

«Πέρασε» με 80-72 από τη Λιθουανία κόντρα στη Λιετκαμπέλις η Προμετέι κι ανέβηκε τέταρτη, αφήνοντας τους γηπεδούχους οριακά στην οκτάδα.

Πεντάδα για την Μπούρσασπορ, η οποία νίκησε στην Προύσα 111-93 την ουραγό Τσεντεβίτα-Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Έστω και με «αίμα», η Χάποελ Τελ Αβίβ νίκησε 95-93 τους Λάιονς στο Λονδίνο, ανέβηκε τέταρτη στον δεύτερο όμιλο και άφησε τους Άγγλους στην επτάδα.

Διέλυσε το Αμβούργο στη Γερμανία 87-59 η Μπούντουτσνοστ και βρέθηκε στην πεντάδα, αφήνοντας τους γηπεδούχους οριακά στην οκτάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x