Eurocup

Λόντον Λάιονς-Προμηθέας: Διπλό για να μείνουν σε τροχιά τετράδας οι Πατρινοί

Ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λόντον Λάιονς (15/3, 21:30) για τη 16η αγωνιστική του Β' ομίλου του Eurocup.

Tην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει ο Προμηθέας.

Οι Πατρινοί γνώρισαν δύο συνεχόμενες ήττες σε αντικειμενικά πολύ δύσκολα παιχνίδια με Τουρκ Τέλεκομ και Ολυμπιακό, και πλέον επιστρέφουν στις πιο... «βατές» αναμετρήσεις, καθώς αντιμετωπίζουν τη Λόντον Λάιονς (21:30, NovaSports Prime) για τη 16η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

H ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου βρίσκεται στο 9-6 και ισοβαθμεί με Παρί και Μπουντούτσοστ στην τέταρτη θέση του ομίλου, θέλοντας να πιέσει για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Η Λόντον Λάιονς, από την άλλη, βρίσκεται στην 7η θέση και έχει ρεκόρ 7-8, μετράει όμως 9 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και διανύει το πιο καλό της διάστημα στη σεζόν.

Το συκγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό και βαθμολογικά, καθώς με νίκη ο Προμηθέας θα αυξήσει την απόσταση του από την έβδομη θέση και θα μπορεί να αισθάνεται πλέον αρκετά ασφαλής για την παρουσία του στην εξάδα, στοχεύοντας μόνο... ψηλότερα. Παρόλα αυτά, η πρόσφατη προϊστορία δεν είναι με το μέρος του, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου η αγγλική ομάδα είχε φύγει με το «διπλό» από την Πάτρα με σκορ 77-67.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται να μην έχει εκ νέου στη διάθεσή του τους Νίκο Γκίκα και Τρέβις Σίμπσον, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν έπαιξαν ούτε με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως στην Λόντον Λάιονς αγωνίζεται και ο Κώστας Κουφός, ενώ κορυφαίος παίκτης της ομάδας είναι ο πρώην ΝΒΑερ Σαμ Ντέκερ. Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, έχουν ενισχυθεί σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αποκτώντας τον καθοριστικό Τέιλορ Τζόρνταν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x