Eurocup

Νίκη κορυφής για Μπουρζ, σαρωτική Βενέτσια

Κάνοντας μια μίνι έκπληξη, η Μπουρζ νίκησε 85-80 την Μπανταλόνα στην Καταλονία στο ντέρμπι κορυφής της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro Cup και ανέβηκε στην πρώτη θέση.

Η Μπουρζ «πέρασε» με 85-80 από την Καταλονία κόντρα στην Μπανταλόνα στο ντέρμπι κορυφής της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro Cup και βρέθηκε στην κορυφή με 5-1 ρεκόρ, αφήνοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1994 στο 4-2.

Κορυφαίοι των Γάλλων ήταν οι Πάλμερ με 23 και Πέλος με 13 πόντους. Για τους «μαυροπράσινους», ξεχώρισαν οι Ελενσον με 16 και Μπουσκέτς με 15 πόντους.

Σούπερ Βενέτσια, διέλυσε 80-60 στην Μπρέσια την τοπική ομάδα στο ιταλικό ντέρμπι και «έπιασε» τους Καταλανούς στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην ένατη θέση.

Για την ομάδα του απόντος Μάικ Μπράμου, ξεχώρισαν οι Φρίμαν με 22, Ουίλις με 13 και Τεσιτόρι, Παρκς με 11 πόντους. Για τους γηπεδούχους, διασώθηκαν οι Μάσινμπουργκ με 12 και Μος με 10 πόντους.

«Πέρασε» από το Τελ Αβίβ 70-64 κόντρα στη Χάποελ η Μπούντουτσνοστ και βρέθηκε στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, αφήνοντας τους Ισραηλινούς στην εξάδα.

Για τους πρωταθλητές Μαυροβουνίου, ξεχώρισαν οι Ρέινολντς με 22, Καμπά με 17 και Μπελ-Χάινς με 14 πόντους. Για τους Ισραηλινούς, ξεχώρισαν οι Μάνφορντ με 21 και Ονουάκου με 15 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x